WINKELINTERIEUR

Naast eigen ontwerp en werk voor particulieren wordt soms ook gewerkt voor bedrijven. Op dit terrein zijn de opdrachten uitgevoerd voor een luxe kledingwinkel, met in Italië op maat vervaardigde pakken, de mooiste overhemden en truien en vele luxe accessoires, veruit het meest interessant.

Als eerste werd een werktafel gebouwd. Later werd een open wandkast ontworpen en gerealiseerd en nog weer later een tweede soortgelijke wandkast met andere mogelijkheden wat betreft de indeling. Alles moest passen bij het bestaande interieur. Echter werd besloten om de wandkasten, waar bijvoorbeeld schoenen en parfum in zouden komen, veel opener te laten dan de vrij gesloten kasten voor de kleding die al in het interieur stonden.

WERKTAFEL

In de werktafel is er ruimte voor de naaimachine en de mappen met stalen van de stoffen.

De open wandkasten die zijn vervaardigd voor een herenmodewinkel met luxe Italiaanse kleding en accessoires zijn beslist uniek te noemen. Ontworpen in herhaalde samenwerking tussen klant en meubelmaker en passend bij het interieur van deze exclusieve modewinkel zijn dit meubelen die perfect passen in de winkel en bij het product van de klant.

Van de open kasten steken de legplanken uit ten opzichte van de staande delen. Daardoor ontstaat optisch meer ruimte en zijn tassen, shawls, parfums en nog veel meer volop in het licht en goed zichtbaar.

De foto boven is van het moment dat de kast net af was. Op de middelste foto is te zien dat de klant er al wat producten in heeft gezet. De onderste foto is van wat later toen de wand volop in gebruik was.

WANDKAST
Wandkast