Beste bezoeker,

welkom in de digitale etalage van Meubelmakerij Sterenberg, sinds 2005 het bedrijf van Rudy Sterenberg.
De bedrijfsactiviteiten bestaan uit:

  • Het autonoom en in opdracht ontwerpen en vervaardigen van houten meubelen en interieurobjecten;
  • Herstellen en aanpassen van bestaande houtenmeubelen;
  • Advies op basis van brede technische kennis en ervaring.
De juiste meubelmaker
De meubelmaker gaat er van uit dat zijn klant net als hij prijs stelt op hoge kwaliteit met betrekking tot materiaal, constructie en afwerking, dit in combinatie met een zorgvuldige, nette werkwijze en duidelijke, eerlijke communicatie.
Denkt u dat Sterenberg de juiste meubelmaker is voor uw project of wilt u meer informatie, neemt u dan contact op.

Journey

Oorspronkelijk werd voor een klant de toen recent ontworpen tafel vervaardigd, om er een prachtige plaat graniet in te plaatsen. Later zijn voor eigen gebruik deze tafel en kast ontworpen en gebouwd.

Discovery

Eettafel met stoelen. Vooral de rugleuning is spectaculair, dat betreft zowel het uiterlijk als ook het zitcomfort!

Werktafel en open wandkasten

Een werktafel en twee open wandkasten vervaardigd voor een Italiaanse herenmodewinkel met luxe kleding en accessoires. In de tafel is er ruimte voor de naaimachine en de mappen met stalen van de stoffen. Van deze open kasten steken de legplanken uit ten opzichte van de staande delen. Daardoor ontstaat optisch meer ruimte en zijn tassen, shawls, parfums en nog veel meer volop in het licht en heel goed zichtbaar.

TV-kast

Een tv-kast met deurtjes en liftsysteem, uitgevoerd in prachtig, hoogglans gelakt mahonie. De tv gaat geruisloos omhoog, mede dankzij de onzichtbaar aangebrachte wieltjes die de klep omhoog geleiden.

Door Meubelmakerij Sterenberg zijn inmiddels vele opdrachten uitgevoerd, hier een selectie van de leukste en interessantste.
Stoelen

Eikenhouten stoelen met een prima zitcomfort waarvan de rugleuning kan worden uitgenomen waardoor een kruk of bijzettafel ontstaat.

Wandkast

Een wandkast die nauwelijks opvalt wanneer de deuren zijn gesloten.